sadsad x
asdasd
Filtrele
Toplamda 148 ürün görüntüleniyor.

Köpek Ödül Kemikleri

Köpeklerinizi ödüllendirerek onların eğitim sürecini hızlandırmaya ne dersiniz? Pet İhtiyaç olarak sizlere köpeğinize güvenle verebileceğiniz içerikte ve lezzette köpek ödül kemiği çeşitlerini sunuyoruz.

Köpek Ödül Kemikleri Nedir? Ne İşe Yarar?

Köpekler, eğitimleri sırasında olumlu motivasyona ihtiyaç duyarlar. Eğer köpeğinize bu süreçte ödül kemiği verirseniz onu iyi davranışlara teşvik edersiniz. Köpek ödül kemiklerinin içerisinde yer alan bileşenler köpeğinizin çok severek tüketeceği besinlerdir. Böylelikle köpeğiniz ödül almak için sizden aldığı talimatları daha kolay bir şekilde yerine getirir. Zengin besin içeriğine sahip, köpeğinizin sağlığını destekleyen köpek çiğneme kemikleri köpeğinizi çok mutlu edecektir. Ödüller ile aynı zamanda köpeğinizle aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz.

Köpek Ödül Kemiklerinin Faydaları

Sanılanın aksine ödül kemikleri sıradan birer besin kaynağı değildir. Köpeğinize ödül kemiği vermenin pek çok faydası vardır. Bu faydalardan bahsetmemiz gerekir:

  • Yağ oranı düşük, protein oranı yüksek ödüllerdir. Köpeğinizin dengeli beslenmesini sağlar.
  • İçerisinde yer alan vitamin ve mineraller köpeğinizin sağlığını destekler.
  • Az tahıllı ve tahılsız ödül kemiği seçenekleri farklı tipte beslenen köpekler için idealdir.
  • Sindirilmesi kolay ürünlerdir. Sindirim sistemini destekler. Özellikle köpeğinizin ağız ve diş sağlığını olumlu yönde etkiler.
  • Köpeğinizin eğitim sürecini kısaltır ve ona olumlu bir motivasyon kaynağı olur.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.