x
sadsad x
asdasd
Ferplast

Ferplast Holiday Taşınabilir Kumaş Kulübe&Çanta

Barcode : 8010690079110
Ürün Kodu : 112-0918.01
300 TL Üzeri Siparişlerde Kargo Bedava
petihtiyac.com
70x52x52 cm
% 10,02 indirim Kazancınız 339,50 TL
3.389,00 TL 3.049,50 TL
0 Yorum Değerlendirme Yap Para Puan Kazan
Alışveriş Listeme Ekle Fiyat Alarmı
TÜRKİYE KARGO DURUMU

Saat Dakika Saniye

içinde sipariş verirseniz
ayni gün içinde
kargoya verilecektir
İSTANBUL KARGO DURUMU
Saat 17:00'a Kadar Verilen Siparişlerde
Aynı Gün Kargo
444 7 250 Telefon ile Destek Almak
İçin Bizi Arayabilirsiniz
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Ferplast Holiday Taşınabilir Kumaş Kulübe&Çanta


    Holiday, küçük ve orta boy köpekler için portatif bir köpek kulübe&çantasıdır.

    Süper sert naylondan yapılmıştır, yumuşak bir şilte dahildir.

    Şık tasarımlı, hayvan sağlığına uygun malzemeden üretilmiştir.

    Holiday tamamen katlanabilir ve kısa geziler sırasında köpek kulübesi olarak veya köpek gösterilerine veya köpek eğitim kurslarına katılmanız gerektiğinde kullanım için idealdir.

    Holiday, yakın zamanda revize edilen sağlam yapısı sayesinde aynı zamanda çok hafiftir ve montajı yapıldığında büyük bir sağlamlık sağlar.

    Bu portatif köpek kulübesi pratiktir ve yanlarda naylon ağ ile kaplı, yeterli havalandırma ve ışık sağlayan üç pencereye sahiptir.

    Gerekirse, özellikle seyahat ederken, pencereler stor perde ile kapatılabilir.

    Stor perde ile de donatılmış olan giriş, köpeğinizin kolayca girmesine izin verecek şekilde tasarlanmıştır.

    Holiday, su şişesi, evcil hayvanınızın en sevdiği bisküvi paketleri veya kuru mama gibi şeyleri saklayabileceğiniz kullanışlı ceplere sahiptir.

    Holiday portatif köpek kulübesi demonte edildikten sonra gerçekten çok az yer kaplar; sökme sistemi sayesinde kolay ve hızlı, tatildeyken de her zaman yanınızda taşımak için idealdir.

    Çanta ayrıca son derece kolaylıkla taşımanıza izin veren güçlü naylon kulplarla donatılmıştır.

    Naylondan yapılmış sağlam portatif köpek kulübesi
    Küçük ve orta boy köpekler için ideal
    Köpeğinizi gösterilere veya eğitim kurslarına taşımak için kullanılabilir
    Aksesuarlar için şilte ve ceplerle donatılmıştır.

    Ürün Ölçüsü:

    Holiday 2 :49 x 34 x h 34 cm
    Holiday 4 :60 x 42 x h 42 cm
    Holiday 6:70 x 52 x h 52 cm
    Holiday 8 :81 x 58 x h 58 cm

    SİPARİŞ TESLİM UYARISI

    • Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir.
    • Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı-Eksik Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı ve paket teslim alınmamalıdır.
    • 444 7 250 telefon, 0 545 769 42 32 whatsapp yada info@Şentürkler Veterinerlik Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti mail adresimize durum mutlaka bildirilmelidir.
    • TUTANAK TUTULMAMIŞ HİÇBİR HASARLI ve EKSİK ÜRÜN BİLDİRİMİ DİKKATE ALINMAYACAKTIR.
    • Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka tarafımıza bildirilmelidir.
    • Şirketimizin haberi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.
    DEĞİŞİM - İADE İŞLEMLERİ UYARISI
    • Teslim alınan ürünler iade veya değişim için gönderilirken (14 gün içerisinde ) paketlemeye dikkat edilerek ve faturası ile birlikte gönderilmelidir.
    • Hediyeli bir ürün alımı yapıldı ise iade-değişim işleminde alınan ürün ve hediye ürün birlikte firmaya gönderilmeli.Eksik gönderilmesi durumunda ilgili ürünün (hediye ürün dahil ) ücreti düşürülerek iade-değişim işlemi yapılır.
    • Gönderiler anlaşmalı kargo firması ile yapılmalıdır. Anlaşma dışı kargo firması ile yapılan gönderiler kabul edilmemektedir.
    • Gelen ürün kargo görevlisi yanında kontrol edilir ve hasarlı, ambalajı bozuk, kullanılmış vb olması durumunda teslim alınmadan iade gönderilir.
    • Ürün iade ve değişim işlemelerinde satın alınan ürün ile birlikte promosyon , hediye vb ürün varsa bunlarında eksiksiz iade edilmesi gerekir. Hediye , promosyon ürün vb iade edilmemesi durumunda bu ürünlerin ücreti hesaplanarak ödenen tutardan düşülür ve ücret iadesi, değişim işlemleri bu şekilde yapılır.
    • KOŞULLARA UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA İADE VEYA DEĞİŞİM İŞLEMİ YAPILAMAZ
    Not:Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Şentürkler Veterinerlik Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti iptal etme hakkını saklı tutar.
    Devamı
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.