x
sadsad x
asdasd
Catit

Catit Senses Oyunlu Kedi Mama Standı

Barcode : 022517431511
Ürün Kodu : 397-0032.01
349 TL Üzeri Siparişlerde Kargo Bedava
petihtiyac.com
1 adet
% 15,01 indirim Kazancınız 145,10 TL
967,00 TL 821,90 TL
0 Yorum Değerlendirme Yap Para Puan Kazan
Alışveriş Listeme Ekle Fiyat Alarmı
TÜRKİYE KARGO DURUMU

Saat Dakika Saniye

içinde sipariş verirseniz
ayni gün içinde
kargoya verilecektir
İSTANBUL KARGO DURUMU
Saat 17:00'a Kadar Verilen Siparişlerde
Aynı Gün Kargo
444 7 250 Telefon ile Destek Almak
İçin Bizi Arayabilirsiniz
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Catit Senses Oyunlu Mama Standı V2

    Kedilerin görme, işitme, tat alma, dokunma ve koku alma gibi duyuları çok gelişmiştir.

    Catit Senses ürünlerinin hepsi bu duyuları harekete geçirmek için tasarlanmıştır.

    Catit Senses ürünlerini tek başına kullanabileceğiniz gibi bir oyun ve aktivite merkezi oluşturmak için hepsini bir arada da kullanabilirsiniz.

    Catit Senses Food Maze, kedinizin dokunma ve tat alma duyularına hitap ederken fiziksel aktiviteleri de teşvik eder.

    Kedilerin aşırı mama yemelerini engelleyerek, obezite sorunlarını gidermede yardımcı olur.

    Kedinin mamaya ulaşmasını kolaylaştırmak veya zorlaştırmak için labirentin mama tepsilerinin pozisyonu ayarlanabilir.

    Plastik taban kaymayı engellerken, özel dokusu ile de kedilerin patilerine masaj yapar.

    Not: Aksesuar-Oyuncak vb ürünler kedi-köpek tarafından verilebilecek hasarlar kullanım kaynaklı hata olarak kabul edilir, iade veya değişim işlemi yapılamaz. Bu ürünlerde evcil hayvan teması olması durumunda iade ve değişim işlemi yapılmaz.

    Not: Gıda ürünlerinde (mama-konserve-ödül vb) yeme garantisi yoktur (açılan ürünler yememe vb nedenler ile iade veya değişim yapılmaz)

    Not: Hijyen, Sağlık Bakım ürünlerinin ve Tek kullanımlık ürünlerin hiçbir sebeple iadesi yoktur. (ambalajı açılmış kedi yada köpeğinizin bedenine temas etmiş olması)

    SİPARİŞ TESLİM UYARISI

    Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir.

    Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı-Eksik Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı ve paket teslim alınmamalıdır.

    444 7 250 telefon, 0 545 769 42 32 whatsapp veya in[email protected] mail adresimize durum mutlaka bildirilmelidir.

    TUTANAK TUTULMAMIŞ HİÇBİR HASARLI ve EKSİK ÜRÜN BİLDİRİMİ DİKKATE ALINMAYACAKTIR.

    Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka tarafımıza bildirilmelidir.

    Şirketimizin haberi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

    DEĞİŞİM-İADE İŞLEMLERİ UYARISI

    Teslim alınan ürünler iade veya değişim için gönderilirken (14 gün içerisinde) paketlemeye dikkat edilerek ve faturası ile birlikte gönderilmelidir. İade etmek istediğiniz ürün veya ürünleri, size teslim edildiği gibi taşıma sırasında hasar görmeyeceği, sağlam ve korunaklı bir şekilde paketleyerek kargoya teslim etmelisiniz. Depomuza ulaşan iade ürünlerde, ürünün hasarlı olması durumunda iade işleminiz yapılmaz.

    Gıda ürünlerinde (mama-konserve-ödül vb) yeme garantisi yoktur (açılan ürünler yememe vb nedenler ile iade veya değişim yapılmaz)

    Üründe ve ambalajında herhangi bir açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma ve benzer durumların tespit ettiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi halinde ürün iade alınmaz ve ücret iadesi yapılmaz.

    Ayrıca iade edilen ürün/ürünlerin toplam bedeli, ilgili siparişin toplam tutarından düşüldüğünde, kalan meblağ KARGO ÜCRETSİZ bedelinin altında kaldığında; iade tutarından kargo ücreti düşülerek, kalan meblağ iade edilir.

    Ürün Orijinal ambalajı ile birlikte gönderilmelidir (ambalaj-barkod-etiket vb hasarlı olması, gönderilmemesi durumunda iade veya değişim işlemi yapılmaz)

    Hediyeli-promosyonlu bir ürün alımı yapıldı ise iade-değişim işleminde alınan ürün ve hediye ürün birlikte firmaya gönderilmeli. Eksik gönderilmesi durumunda ilgili ürünün (hediye ürün dahil) ücreti düşürülerek iade-değişim işlemi yapılır.

    Gönderiler anlaşmalı kargo firması ile yapılmalıdır. Anlaşma dışı kargo firması ile yapılan gönderiler kabul edilmemektedir.

    Gelen ürün kargo görevlisi yanında kontrol edilir ve hasarlı, ambalajı bozuk, kullanılmış vb olması durumunda teslim alınmadan iade gönderilir.

    KOŞULLARA UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA İADE VEYA DEĞİŞİM İŞLEMİ YAPILAMAZ

    Not: Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Şentürkler Veterinerlik Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti iptal etme hakkını saklı tutar.

    Devamı
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.